I slutningen af Maj 2016 færdiggjorde vi installationen af et specielt projekt i NoiStops historie. Specielt på den måde at der var fleksibilitet og optimalt samarbejde, i hele leverandørkæden: arkitekt, entreprenør, forhandler, RockDelta, eksterne underleverandører og logistik. Denne fleksibilitet var vinderkriteriet for dette projekt.

 

Omkring 40 enfamiliehuse er blevet bygget på en ryddet grund tæt på en af Københavns støjbelastede hovedveje Mørkhøjvej. Og naboen er en tankstation med åbent 24/7.

 

morkhojvej-luftfoto

Ryddet grund Mørkhøjvej, Herlev, København

 

Arkitekten havde specificeret et støjhegn med vertikale trælister på ydersiden af for at skabe en stille atmosfære i haverne.

Morkhojvej

En NoiStop løsning hvor arkitekten ønskede et NoiStop støjhegn med trælister i forskellige mønstre på ydersiden, og den originale NoiStop Colour på indersiden. Den personlige brug af hegnet gør det til et integreret del af husejernes egen have.

 

Arkitektens kriterier

  • Matchende farve til hus og vinduer.
  • Støjdæmpning på min. 20 db.
  • Variable modul og tilbehørs størrelse pga. differentieret terræn.
  • Installations deadline var i slutningen af maj måned, da de nye husejere fik deres nøgler d. 1. Juni.

At skabe et boligområde i et støjende byområde

AL AKUSTIK har leveret NoiStop Colour, RockDelta’s pulverlakerede NoiStop modul, der er tilgængeligt i alle RAL farver, så det kunne matche perfekt til vinduesrammerne ved at bruge den populære farve RAL 7016, antracit grå. Normalt er NoiStop Colour produceret med et grønligt net, placeret mellem mineralulden og rammen. Nettet på NoiStop Colour modulerne til Mørkhøjvej blev ændret til en sort, efterspurgt af arkitekten og leveret af forhandleren. Udover de 80% standard moduler, blev der produceret 20% specielstørrelse moduler. Det var matchende tilbehør som døre og indlæg i forskellige størrelser og som tilførte projketet høj værdi.

 

I kraft af en kort produktionstid kunne indlægende leveres hurtigt. Mens de blev installeret blev modulerne produceret og leveret på byggegrunden til tiden. Efter at have afsluttet NoiStops del af projektet, tilføjede entreprenøren de efterspurgte trælister på ydersiden af støjhegnet.

 

Alt i alt viser dette projekt tilblivelsen af et boligområdei et moderne byområde i støjbelastede byområder, en udvikling der kan ses overalt i Europa.

 

Har du brug for et støjhegn?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit støjproblem